Buitendouches: de verschillende modellen en uitvoeringen

Model:Charly met onderaansluiting

Deze stijlvolle buitendouche is volledig vervaardigd uit geborstelde rvs.

Deze inox buitendouche is onzichtbaar verbonden langs de onderkant van de paal via een "één buis systeem" d.w.z. de buitendouche wordt gevoed met water dat reeds gemengd is (+/-37°C) dat kan heel eenvoudig door een thermostatische mixer. Dit is de meest esthetische opstelling, hier is de buitendouche verbonden langs de binnenzijde van de paal.

Model:Charly met rugaansluiting

Deze buitendouche is volledig vervaardigd uit geborstelde rvs.

Deze inox buitendouche is verbonden langs de rugzijde van de paal via een "één buis systeem" d.w.z. de buitendouche wordt gevoed met water dat reeds gemengd is (+/-37°C) dat kan heel eenvoudig door een thermostatische mixer. Het voordeel van een buitendouche met rugaansluiting is de goed bereikbare aansluiting, wat aansluiten en leeglaten gemakkelijker maakt.

Model:Charly met muuraansluiting

Dit stijlvolle model buitendouche is volledig vervaardigd uit geborstelde rvs.

Als U een houten poolhouse heeft of een tuinhuis kan U dit model eenvoudig op de wand bevestigen, de leiding loopt dan langs de binnenzijde van de poolhouse. De Kraan kan eveneens in de houten wand ingebouwd worden. Deze inox buitendouche is een "één buis syteem" en moet dus gevoed worden met gemengd water dat kan heel eenvoudig door een thermostatische mixer.

Voet voor buitendouche

Wanneer U de buitendouche niet wil verankeren op een vaste plaats kan U opteren deze te monteren op een voetplaat uit graniet of arduin. Deze voetplaat kan in combinatie met een buitendouche met rugaansluiting. Echt een top combinatie voor wie de douche wil kunnen verplaatsen

580€ incl Btw

580€ incl Btw

300€ incl Btw